Stap1: Kennismakingsgesprek (intake)

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan om te beginnen een e-mail met je contactgegevens en kort je hulpvraag. Mijn collega van het Van Rein Instituut neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op. Zij kan je vragen beantwoorden en ook direct een afspraak inplannen voor een intakegesprek. Daarna beslis je of je door wilt gaan met de volgende stap.

Je kunt ook zelf online een afspraak inplannen.

Stap 2: Begeleiding op maat 

Heb je gekozen voor de therapie dan is het tijd voor het persoonlijke begeleidingsplan. Wat zijn jouw wensen? Waar wil jij naartoe? Waarin wil je jezelf ontwikkelen? Wat wil je emotioneel nog verwerken? Op basis van jouw behoeften krijg je begeleiding op maat, in jouw tempo.
Om een richtlijn te geven: een therapie bestaat gemiddeld uit 6 consulten.

Wanneer een probleem grotere vormen aanneemt dan in de therapie kan worden behandeld, zal ik voorstellen om een doorverwijzing te maken naar een gespecialiseerde collega.

Stap 3: Evaluatie 

Na een nader te bepalen aantal gesprekken vindt er een evaluatie plaats en kijken we samen naar de voortgang. Hoe gaat het nu met je? Wat heb je al bereikt? Ben je tevreden? De evaluatie bepaalt mede het verdere verloop van de therapie.